+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.


A számlázóprogram a számla kibocsátására alkalmas számítástechnikai program, programfunkció, programmodul, ideértve az online számlázó rendszereket is. Online számlázó rendszer alatt – az általános fogalomhasználat szerint – a hálózaton keresztül elérhető, számlázó szolgáltatást nyújtó rendszer értendő. A számlának az adóigazgatási azonosíthatóság követelményeinek meg kell felelnie. A számlázóprogramokat gyakran olyan csomagban lehet megvásárolni, amely több könyvelési feladatra (pl. készlet kezelésére) is alkalmas. Egyes számlázóprogramok képesek a magyar nyelv mellett idegen nyelveken is kiállítani a számlát. Egyre inkább követelmény több pénznem kezelése is.

Fontos! 2008.01.01.-től érvényben levő PM rendelet szerint -, a proogram csak akkor használható érvényes számlák kibocsátására ha a felhasználó a nevére szóló nyilatkozattal rendelkezik a szoftver gyártójától. 

2015 július 1-től hatályba lépő 19. §-a szerint: „Adóhatósági ellenőrzés céljából az adóalany az xml formátumban megőrzött számla adatait a 2. melléklet szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben, az egyéb elektronikus formában megőrzött számla esetében a 2. melléklet szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben, vagy pdf formátumban köteles rendelkezésre bocsátani.”

Ügyvitel.Net Készlet Optimum – készletkezelés és számlázás ingyen (tipp):

Ügyviteli program.
Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/7
fejlesztõ: Ügyvitel.Net Kft.
Honlap : http://www.ugyvitel.net/
Licenc : ingyenes (regisztrációt igényel)

A rendszer is megoldást nyújt minden olyan vállalkozás számára, akik professzionális számlázási és készletkezelési megoldást keresnek. Szolgáltatásai kibővülnek a költségszámlák mindenre kiterjedő nyilvántartási lehetőségével, vevői és szállítói megrendelések, valamint fizetési felszólítások kezelésével. A szoftver széleskörű ügyfélkapcsolat kezelő (CRM) rendszert is tartalmaz. A regisztráció után az Ügyvitel.Net Kft e-mailben juttatja el a felhasználónak a szükséges hivatalos dokumentációt díjmentesen.

Letöltés itt: http://www.ugyvitel.net/

Raktár V1 - Raktári nyilvántartás

Ügyviteli programok. 
Op.rend.:
DOS, Win31, Win32,Win 9.x
fejlesztõ:
Jómagam számítástechnika
Honlap : http://www.jomagam.hu
Licenc : ingyenes (regisztráció kell).Ügyviteli program.

Jómagam egyik első rendelhető programja, 1994-ben készült, az utolsó módosítása 1996-ban volt.

Egy teljeskörű raktári nyilvántartás, mely akár egy 286 számítógépen is működik, floppy-ról...

Amire képes:
- Raktári kiadások, bevételezések
- Termékek törzse
- Ügyféltörzs
- Direkt nyomtatás Epson, vagy HP típusú nyomtatókhoz

 

Itt tölthetõ le

Ügyviteli program.

 

 

 

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ:
Pálfalvi István
Honlap :
http://www.palfalvi.hu/
Licenc : ingyenes (freeware)

 

Ingyenes számlázó raktárkezelõ és készletnyilvántartó program. 3 db fájlból áll.

1. Itt tölthetõ le
2.
Itt tölthetõ le

3. Itt tölthetõ le