+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

Fontis Iktató progam [ m a p p a ]

 

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ: FONTIS SOFTWARE

Honlap :
http://www.fontis.hu
Licenc : ingyenes (freeware)
Egy vállalkozás vagy szervezet mindennapjaiban rengeteg irat keletkezik: levelek, faxok, email-ek, szerződések, kérvények, tanúsítványok, engedélyek és még sokáig sorolhatnánk. Mivel ezekre akár évekkel később is szükség lehet, biztos ami biztos, lefűzzük őket egy dossziéban, és felhelyezzük a polcra. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy a rengeteg lefűzött irat közül csak pont azt nem találjuk, amelyet éppen keresünk. Időrendi, téma szerinti, egyedi rend szerinti iktatás, Kimenő/bejövő és belső dokumentumok iktatása, Csatlományok kezelés (Word dokumentumok, Email, mellékletek, Képek, stb.), Keresés partnerre, dokumentum csoportokra (pl. téma, felelős,...), Keresés iktatás és levél dátumra, Szabad szöveges keresés Keresés cimkékre

Itt tölthetõ le