+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Termékek

Legyen az interneten könnyen megtalálható saját honlapja saját domain-névvel és most mindezt féláron!

A jelenlegi akciós ajánlatunkban ha vállalja, hogy fél évig hirdeted nálunk Google adwords hirdetéssel legalább 20.000 ft értékben 6 hónapig a bemutatkozó weblapját féláron elkészítjük a megadott sablon alapján adminisztrátor felülettel rendelkező CMS rendszerben ami jelenleg 60.000 ft  (A színeket és a képeket a megrendelő választhatja ki magának egyedi arculattal). A hirdetéssel garantáltan új ügyfeleket szerezhet a honlap elkészítésének az árából pedig jelentős kedvezményt kap.

Sőt, ha megrendeli a szolgáltatásunkat akkor a domain és a tárhely megrendelésében is segítünk (a tárhely és a domain árát az akció nem tartalmazza).  Ezen kívül ingyenesen kaphat rengeteg hasznos tanácsot ahhoz, hogy hogyan tegye látogatottá sikeressé a weblapját. Ez azt jelenti, hogy az általunk készült weblapok könnyedén megtalálhatóak lesznek a legnagyobb keresőoldalakon, mint például a Google és a Bing. Tehát a honlap elkészítésén felül egy alap SEO szolgáltatást is kap (keresőbaráttá tesszük a honlapját).


Célunk, hogy segítsünk cégének, vállalkozásának olcsó, kifizethető weboldalak elkészítésében. Nagyon sok vállalkozás még mindig nem érhető el az interneten, sokaknak nincs saját honlapjuk.

Cégét bemutathatja felesleges kiegészítők nélkül is, ezért nem tartjuk indokoltnak magas indulási költségeket. Nálunk a legegyszerűbb már alap HTML honlapot is igényelhet, aminek következtében jelentős költségeket takaríthat meg. Cégét, képeit, referenciáit így is feltüntetheti weboldalán.

Természetesen kérhet komolyabb weboldalt is, CSS, Flash, Java, PHP, ASPX alapú honlapok készítését is vállaljuk, valamint webáruházakat is készítünk kérésre. Egyedi árajánlatot elérhetőségeinken kérhet.


Referenciák honlapjainkra:
 


Honlap

Honlap

Honlap

Honlap

Honlap


Honlap
     

 A rendszer tulajdonságai:
Gyors, egyszerű felépítés, sablonok alapján
Egyéni logó elhelyezése
Hatékony üzleti kommunikáció