+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bõvül majd az ajánlat.) 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ:
SZÁMADÓ

Honlap :
http://www.szamado.hu/freeware.htm
Licenc : ingyenes (freeware)


SZÁMADÓ free programok  "Használd ahogy van" típusú szoftverek, azaz a fejlesztõ cég kötelezõ érvénnyel nem vállal semmilyen fejlesztést, vagy javítást. Ez azt jelenti, hogy amíg a jogszabályok és egyéb feltételek változásai lehetõvé teszik a program üzemeltetését addig az térítés mentesen használható.

Bővebben...

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ: Unit Software

Honlap : http://www.unit.hu/fooldal/termekreszletek/32/

Licenc : ingyenes.(regisztráció, postaköltség van)

Az ingyenes nettó bér kalkulátor program segítségével egy mozdulattal ki lehet számítani a havi bruttó bérből a munkáltató által fizetett járulékokat és a dolgozótól levont adók és járulékok összegét. Az így levont összegek figyelembevételével kiszámítható a nettó összeg.

Bővebben...

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ: Paralell Kft.

Honlap :
http://www.armada.hu/
Licenc : ingyenes (freeware)


Az Interneten ingyenesnek állított bérprogramokkal szemben van ingyenes bér program, ami nem úgy ingyenes, hogy közben bizonyos lehetőségeket kihagynak belőle, hanem miden benne van, mint a fizetős változatban.

Az Ilyen, tehát teljes tartalmú ingyenes szoftver jelenleg az Armada Bér 2011. bérprogram az Armada Bér bérprogram 2010. mellé. Így tulajdonképpen 2010-es áron jutsz hozzá két különböző év bérprogramjához.

Bővebben...