+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Még nincs saját weboldala? Nem szeretne több mint 100.000 Ft-ot kifizetni egy  weblapért? 

Legyen az interneten könnyen megtalálható saját honlapja saját domain-névvel és most mindezt ingyen!

A jelenlegi akciós ajánlatunkban ha vállalja, hogy fél évig hirdeted nálunk Google adwords hirdetéssel legalább 20.000 ft értékben 6 hónapig a weblapját ingyenesen elkészítjük a megadott sablon alapján (A színeket és a képeket a megrendelő választhatja ki magának egyedi arculattal). A hirdetéssel garantáltan új ügyfeleket szerezhet a honlap elkészítésének az árát pedig megspórolhatja.

Sőt, ha most megrendeli a szolgáltatásunkat akkor a domain és a tárhely megrendelésében is segítünk (a tárhely és a domain árát az akció nem tartalmazza).  Ezen kívül ingyenesen kaphat rengeteg hasznos tanácsot ahhoz, hogy hogyan tegye látogatottá sikeressé a weblapját. Ez azt jelenti, hogy az általunk készült weblapok könnyedén megtalálhatóak lesznek a legnagyobb keresőoldalakon, mint például a Google, a Yahoo és a Bing.


Most 0Ft-ért is kaphat egy teljes értékű weblapot.  Próbálja ki még ma!

Célunk, hogy segítsünk cégének, vállalkozásának olcsó, kifizethető weboldalak elkészítésében. Nagyon sok vállalkozás még mindig nem érhető el az interneten, sokaknak nincs saját honlapjuk, mivel a legtöbb cég, aki ezzel foglalkozik, rendkívül magas áron készít honlapot.

Cégét bemutathatja felesleges kiegészítők nélkül is, ezért nem tartjuk indokoltnak a korábban említett magas költségeket. Nálunk a legegyszerűbb már alap HTML honlapot is igényelhet, aminek következtében jelentős költségeket takaríthat meg. Cégét, képeit, referenciáit így is feltüntetheti weboldalán.

Természetesen kérhet komolyabb weboldalt is, CSS, Flash, Java, PHP, ASPX alapú honlapok készítését is vállaljuk, valamint webáruházakat is készítünk kérésre. Egyedi árajánlatot elérhetőségeinken kérhet.


Referenciák ingyenes honlapjainkra:
 


Honlap

Honlap

Honlap

Honlap

Honlap


Honlap
     

 

A rendszer tulajdonságai:
Gyors, egyszerű felépítés, sablonok alapján
Egyéni logó elhelyezése
Hatékony üzleti kommunikáció