+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Termékek

Rugalmasan alakítható Dokumentum, feladatkezelő és partner nyilvántartó program

A szoftver segítségével, könnyen és egyszerűen tarthatja nyilván, az érdeklődőit és a már meglévő ügyfeleit. Rögzítheti adataikat, és a hozzájuk tartozó dokumentumokat, rögzítheti telefonbeszélgetéseiket. Feladatok és emlékeztetők hozzáadásával előre ütemezheti a heti, teendőit, így mindig naprakész lehet. 
Ezzel az ügyfélkapcsolat-kezelési megoldással sikeresebbé teheti a vállalkozását,  értékesítési tevékenységét, kiemelkedő színvonalú vevőszolgálatot biztosíthat, és megalapozott, gyors döntéseket hozhat.
A program az egyedi mezők módosításával alkalmas lehetpl. Értékesítőknek, határidős visszahívásokra ügyféltörténet nyilvántartásra, tűzoltóságok részére az időszakos vizsgálatok beütemezésére, szervizeknek, pl. gépkocsi zöldkártya műszaki, alkatrész beszerzés beütemezésére, számlázási teendők beütemezésére pénzügyi feladatokhoz, havonta ismétlődő feladatok végrehajtására. Alkalmas lehet iktatóprogramnak, dokumentumok fájlok iktatásához, hangfelvételek rögzítéséhez (ehhez megfelelő hardverinterfészt kell beszerezni). A program funkcióit tekintve rugalmasan alakítható a megfelelő igényekhez.

Felhő alapú partnernyilvántartó, dokumentum iktató és feladat kezelő ügyfél-kapu program.

Az on-line működésű partnernyilvántartó mivel böngészőben fut platform független telefonon, tableten, asztali számítógépen Windows, android vagy akár Linux operációs rendszer alatt is futtatható akár több gépről egy időben. Interneten on-line bárhonnan bármilyen gépről elérhető felhasználó névvel és jelszóval. (a jogosultságok beállíthatók az egyes kezelőknek)

Az on-line működéssel lehetővé vált egy új funkció az adat információs ügyfél-kapu lehetősége. Ez a az asztali partnernyilvántartó programunk kibővített tovább fejlesztett változata ami a szolgáltató és az ügyfelek közötti kapcsolat tartásra szolgál.

Az ügyfél-kapu működése:

A segítségével felveheti a saját ügyfeleit és ezután, ha felhasználóként is felveszi őket és hozzárendeli az ügyfélhez ezt a felhasználót akkor az be is jelentkezhet és megtekintheti a saját cége adatait, illetve a hozzá tartozó feladatokat, dokumentumokat, emlékeztetőket. Egy felhasználóhoz akár több ügyfelet is hozzárendelhet ha pl. cégcsoportról van szó, vagy valamilyen ügynöki tevékenységet végez. Feladatokat az ügyfél is vihet fel a saját felhasználó nevével és a saját cégéhez rögzítheti azt. (így kétoldalú kommunkációt valósíthat meg a szolgáltatóval) Mindkét fél, a szolgáltató és az ügyfél is emlékeztető e-mailt kap ez beállítástól függően ismétlődhet.

A saját felhasználó fiókjához hozzárendelt  partner adatait(tehát a saját adatait)  és a hozzá tartozó feladatokat dokumentumokat és feljegyzéseket látja, sőt a saját emlékeztetőit is, de vihet fel saját magának feladatot rögzíthet dokumentumokat. A feltöltött dokumentumok az ügyfél számára is bármikor elérhetővé válnak.

Ezt a folyamatot automatizálhatjuk is a program on-line web service használatával amely segítségével bármilyen harmadik fél által fejlesztett külső programból (ami a szabványos webservice használatára felkészítenek) feltölthetővé válnak majd adatok és dokumentumok, feladatok akár menüből is.

A program jellemzői:

- Tetszőleges partnercsoportok nyilvántartása, 
- Fájlok, képek,dokumentumok hozzáadása a partnerekhez,
- Telefonbeszélgetések rögzítése partnerekhez, 
- Ügyintézők karbantartása. 
- Gyorskeresés, szűrés, excelbe exportálás. 
- Feladatok, emlékeztetők hozzáadása, karbantartása, listázása.
- Partnerek, csoportok, ügyintézők feladatok listázása.
- Mezők egyedi beállítása (címkék átírása)
Értesítés emlékeztetőkről, határidőkről e-mailben beállítható ismétlődéssel
Szűrés/keresés tetsőleges paraméterek alapján
- Adatkapcsolat létesítése webservice segítségével egyéb programokkal, pl. ügyviteli programokkal (számlázó program stb.)
- Ügyfélkapu rendszer
- Platform független bármilyen operációs rendszeren és eszközön használható
- Reszponzív méretezés, mobilra tabletre optimalizált

 

A szoftver próba verziója online:

http://partnernyilvantarto.hu/

User: demo

pass: demo