+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Termékek

Rugalmasan alakítható Dokumentum, feladatkezelő és partner nyilvántartó program

Napjainkban egy vállalkozás számára az ügyfél a legfontosabb. Létfontosságú, hogy a már meglévő és a leendő ügyfelek adatai, elérhetőségei pontosak és naprakészek legyenek. Fontos szempont, hogy ezek az adatok gyorsan és egyszerűen visszakereshetők legyenek.
A szoftver segítségével, könnyen és egyszerűen tarthatja nyilván, az érdeklődőit és a már meglévő ügyfeleit. Rögzítheti adataikat, és a hozzájuk tartozó dokumentumokat, rögzítheti telefonbeszélgetéseiket. Feladatok és emlékeztetők hozzáadásával előre ütemezheti a heti, teendőit, így mindig naprakész lehet.
Ezzel az ügyfélkapcsolat-kezelési megoldással sikeresebbé teheti a vállalkozását,  értékesítési tevékenységét, kiemelkedő színvonalú vevőszolgálatot biztosíthat, és megalapozott, gyors döntéseket hozhat.
A program az egyedi mezők módosításával alkalmas lehet, pl. Értékesítőknek, határidős visszahívásokra ügyféltörténet nyilvántartásra, tűzoltóságok részére az időszakos vizsgálatok beütemezésére, szervizeknek, pl. gépkocsi zöldkártya műszaki, alkatrész beszerzés beütemezésére, számlázási teendők beütemezésére pénzügyi feladatokhoz, havonta ismétlődő feladatok végrehajtására. Alkalmas lehet iktatóprogramnak, dokumentumok fájlok iktatásához, hangfelvételek rögzítéséhez (ehhez megfelelő hardverinterfészt kell beszerezni). A program funkcióit tekintve rugalmasan alakítható a megfelelő igényekhez.

 

A program jellemzői:

- Tetszőleges partnercsoportok nyilvántartása,
- Fájlok, képek,dokumentumok hozzáadása a partnerekhez,
- Telefonbeszélgetések rögzítése partnerekhez,
- Ügyintézők karbantartása.
- Gyorskeresés, szűrés, excelbe exportálás.
- Feladatok, emlékeztetők hozzáadása, karbantartása, listázása.
- Partnerek, csoportok, ügyintézők feladatok listázása.
Mezők egyedi beállítása (címkék átírása)

 


A
program demó verzióját itt töltheti le.
Árak vásárlás itt
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!