+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Termékek

Szoftverbox Galamb-ász (galambnyilvántartó)

A program megújult külsővel egyszerűbb kezelhetőséggel és új funkciókkal gazdagodott! próbálja ki és töltse le most a demo verziót!

Egyedi azonosítás gyűrű szám alapján, számítógépes nyilvántartás, jellemző adatokkal jelzőgyűrű, szín, fajta, az állat fényképével. Nyilvántarthatók vele a szülők, a származási hely, származási lap,  beszerzés dátuma, születés dátuma, eladás dátuma. A program tulajdonságai. Galamb adatok nyilvántartása, kiállítások,kiállítás eredmények, partnerek, költési napló, párosítási jegyzék, négygenerációs családfa, testvérek féltestvérek, egyedi listák nyomtatása, galamb adatlap készítése.  Excelbe exportálás, szűrés keresés táblázatban.Bemutató a programból nagyobb képernyőn

Galambnyilvántartó (régebbi fejlesztés)

Egyedi azonosítás gyűrű szám alapján, számítógépes nyilvántartás, jellemző adatokkal szín, fajta, az állat fényképével. Nyilvántarthatók vele a szülők, a származási hely, beszerzés dátuma, születés dátuma, eladás dátuma. Tenyésztők, kiállítások helyszíne, helyezések, kódtáblák tárolására alkalmas. Többnyelvű modullal is rendelkezik.

 

Négy generációs családfa származási eredettel.

Kérjük töltse le DEMO verziónkat hogy megtapasztalja egy felhasználóbarát és rugalmas program használatának előnyeit.

 

A szoftver ára: csak most 10 000 ft + áfa.

Galambász kéziköny ajándékba! A CD tartalmaz még egy 1925 -ös kiadású galambász kézikönyvet és egy 1928-as kiadású galambász zsebnaptárat pdf formátumban.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!