+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

Termékek

Ezzel a készülékkel önállóan tud hangelvételt készíteni telefonról. Hangbeszélgetéseket vehet fel számítógép használata nélkül. A hangfelvétel SD kártyára történik ami PC-vel is lejátszható. (nem szükséges hozzá számítógép)

 

Jellemzők:
* Az SL-1600 telefonfelvevő egy önálló telefonos rögzítési rendszer, amely automatikusan rögzíti a telefonbeszélgetéseket.

* LCD kijelző melyen minden hívásinformáció látszik.

* 1 db analóg telefonvonal (1 db analóg kimenete) kezelése alkalmas.

* A beszélgetéseket egy cserélhető SD kártyára tárolja (nem tartozék).

* Kiváló minőségű felvétel, visszahallgatható hangfájlok.

* MP3-ba rögzít lehetőség van a felvételt visszajátszani (számítógépen is kártyaolvasóval).

* normál SD kártyát, vagy mikro SD kártya kártyakapacitás: max. 8 GB

* Felvételi időtartama: kb. 30 óra/GB

* A legrégebbi beszélgetések automatikus felülírása, ha az adattároló kártya megtelt.

* Közvetlenül csatlakozik az analóg vonalhoz vagy a digitális / IP telefonkagylóhoz.

* Automatikus indítás, leállítás és felvétel, könnyen kezelhető.

* 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó bemenet.

* Gyors keresés és lejátszás vezérlők.

* Gyorsan és egyszerűen lehet lejátszani a beszélgetést a play gomb megnyomásával.

* Tápellátás: 230/5 V stabilizált tápegység. Gombelem az óra beállításához.

Műszaki adatok:

* Szín: Fekete a képek alapján.
* Adapter csatlakozó: EU
* Kézi vezérlés: szünet, lejátszás, folytatás
* Tápellátás: gombelem (nem tartozék)
* Telefonkábel hossza: kb. 120cm
* Adapter kábel hossza: kb. 150cm
* Méret: kb. 10 * 6,5 * 2,5 cm

A csomag tartalma:
1 * Digitális telefonos felvevő
1 * telefonkábel
1 * hálózati adapter

 

Az eszköz ára ára 24 000 helyett 20 000 ft postaköltséggel együtt. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket.

06(20) 343-6623 számon.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

 

Telefonbeszélgetés rögzítése, felvétele, hívásrögzítés,hívásrögzítő

Analóg IP és ISDN hangrögzítés
Digitális hangrögzítés személyi számítógépen mp3 formátumba, ISDN vagy IP telefonról analóg vonalról, mikrofonról, diktafon funkció. Magyar nyelvű szoftverrel.


Mp3 hangrögzítő program + eszköz IP telefon és ISDN Analóg telefonkészülék esetén is, vagyis minden telefontípus hangrögzítésére alkalmas eszköz. Az összes telefon készüléknél a kézibeszélő és a telefon között hagyományos analóg csatlakozás található melyen keresztül megoldható a hangrögzítés. A hangrögzítéshez a Telefon vonal illesztőt a telefon és a kézibeszélő közé kell csatlakoztatni, az eszközből egy 3,5 feles jack csatlakozó kimenetet képez melyet hangkártyára diktafonra csatlakoztatva rögzíthetjük a beszélgetést bármilyen asztali készülékről.


- Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések
- Szerviz munka, bejelentések
- Ingatlanközvetítés
- Segélyhívások, segélykérések
- Ügyvédi irodák, hivatalok
- Fontosabb üzleti tárgyalások
- Telefonos marketing
- Telefonos interjúk készítésére


Mp3 recorderHang érzékeny felvétel indulás és leállítás.
Amennyiben a telefon vagy a mikrofon bemenetén egy bizonyos erõsségû bemeneti jel érkezik, a felvétel elindul. Ha a bejövõ jelszint leesik, a felvétel egy bizonyos idõ elteltével automatikusan leáll. (Ez általában 5-15 másodperc) A programban mindegyik állítható.

Automatikus könyvtár és fájlnév generálás dátum idõ alapján. (Minden felvétel külön hangfájlba rögzül), a fájl neve a felvétel indulásának idõpontja óra/perc/másodperc. Ezek a hangfájlok egy a dátumból generált könyvtárba kerülnek
(tehát minden egyes felvétel egy aznapi könyvtárba kerül a könnyebb átláthatóság
miatt.) A fõ tároló könyvtárat a felhasználó
adja meg, ez lehet akár hálózati meghajtó is. Ebben az esetben minden munkaállomás dolgozhat egy meghatározott könyvtárba.

Lehetõség van automatikus indítás beállítására. A program rendszerindításkor indul.

Spy üzemmód. Ha az automatikus indulás rendszerindításkor be van kapcsolva. Ezzel a funkcióval kiegészítve a hangfelvevõ program diszkréten a jobb alsó sarokban a tálcán a rendszerrel együtt egy kis ikonként indul, a hang érzékeny felvételi üzemmóddal teljesen diszkrét és láthatatlan.

A Spy üzemmódnál lehetõség van a felugró ablak beállítására, ez a funkció azt jelenti, hogy Spy üzemmódban felvétel esetén a program láthatóvá válik a rögzítés idejére.

Láthatatlan üzemmód. A spy üzemmód kiterjesztése. Ebben az esetben a program tökéletesen láthatatlanul indul el, betölti magát  a memóriába és ott láthatatlanul dolgozik. A felhasználó semmit sem lát a program tevékenységébõl, így zavartalanul folytathatja a munkáját.

A program mindig látszik. Amennyiben ez a beállítás be van kapcsolva akkor a program minden más alkalmazás elõtt látszani fog, az ablaka mindig aktív lesz.
Pl. egy szövegszerkesztõ program esetén is az elõtérben marad, ez akkor lehet hasznos, ha a felvett hanganyagot szeretnénk írásban rögzíteni. Nem kell váltogatni és keresgélni az ablakot.

Loggolás szövegfájlba. A programban beállítható minden felvétel esetén loggolás, bejegyzés (a naplo.log fájlba). A fájl az mp3 fájlok tároló mappájában hozza létre. Hálózati meghajtó esetén több program is rögzíthet egy helyre, ebben az esetben minden program egy log fájlba rögzít. (A loggolás tartalmazza a Windows felhasználó nevét, a gép hálózati nevét, a dátumot, idõt, a fájl nevét, helyét.

Információs tag-ek. A felvétel készítésekor a program feljegyzéseket generál magába az mp3 fájl fejlécébe. Ezek az információk késõbb is kiolvashatóak. Pl. a fájl lejátszásnál is megjelennek. Ezek a bejegyzések tartalmazzák a felvételt rögzítõ számítógép nevét, a Windows felhasználó nevét (artist), a dátumot és idõt (title), illetve a regisztráláskor megadott cégnevet (album). Ezek a bejegyzések a fájl információnál is megjelennek, sõt akár szerkeszthetõk is. Illetve lehetõség van elmenteni és további megjegyzést írni.

Idõzítés. Lehetõség van idõponttól idõpontig tartó felvételre. Akár napi ismétlõdéssel is. Tehát 8:00-16:00 automatikusan rögzít mindent a program. Ha be van kapcsolva a hang érzékeny üzemmód (a rendszerrel történõ indulás), akkor áramszünet vagy gépújraindítás esetén a felvél újraindul ha bemeneti jel érkezik a hangkártyára, és a megadott idõpontban ugyanúgy megáll.

Minõség. Alapvetõen három lehetõség van. Alacsony (ez telefonbeszélgetés esetén is érthetõ), Közepes (egy jó minõségû diktafonnak megfelelõ), és a legjobb (ez megközelítõleg cd-minõséget jelent). Az alacsony minõség esetén 1 órányi beszélgetést 3,6 MB területen tárol el. Tehát egy teljes munkanapi beszélgetés nem egészen 20-30 MB foglal a merevlemezen. Értelemszerûen a közepes és a legjobb  esetén a helyigény jóval nagyobb (duplázódik).

Forróbillentyûk
A forróbillentyûk használata. Nagyon hasznos abban az esetben, ha egy hangfelvételt szeretnénk lejegyezni, dokumentálni pl. egy szövegszerkesztõ programban. A lejátszás, egy billentyûkombinációval szüneteltethetõ vagy elindítható, vagy akár leállítható. Ha a program spy üzemmódban fut, vagy láthatatlanul, akkor is ugyanúgy vezérelhetõ. Így lehet pl. kilépni a láthatatlan üzemmódból.

A szoftver ára akciónkban csak most:  
17 000 ft +áfa helyett 15 000 ft + áfa/db, plusz postaköltség.
A
hangrögzítő programot itt töltheti le.

Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

Telefonbeszélgetések rögzítése, felvétele, hívásrögzítés


Digitális Mp3 hangrögzítő, recorder program (Magyar nyelvű) .  Digitális hangrögzítés személyi számítógépen mp3 formátumba mikrofonbemenetről, telefonról. (Mp3 hangrögzítő szoftver.)


A letölthetõ program segítségével, különbözõ minõségben veheti fel a beszélgetést, ennek függvényében egy 1 órányi beszélgetés alig 3,6 Mbhelyet foglal a merevlemezén.

Használható mikrofonnal diktafonként, vagy a telefonos eszközzel (így telefonvonalról vehetünk fel beszélgetést, de ehhez szükség van a hardverre is). Működik cb-rádióval 3,5 feles jack kimeneten, Audió cd-vel, Webrádióval is.

Hang érzékeny felvétel indulás és leállítás. Amennyiben a telefon vagy a mikrofon bemenetén egy bizonyos erõsségû bemeneti jel érkezik, a felvétel elindul. Ha a bejövõ jelszint leesik, a felvétel egy bizonyos idõ elteltével automatikusan leáll. (Ez általában 5-15 másodperc) A programban mindegyik állítható.

Automatikus könyvtár és fájlnév generálás dátum idõ alapján. (Minden felvétel külön hangfájlba rögzül), a fájl neve a felvétel indulásának idõpontja óra/perc/másodperc. Ezek a hangfájlok egy a dátumból generált könyvtárba kerülnek
(tehát minden egyes felvétel egy aznapi könyvtárba kerül a könnyebb átláthatóság
miatt.) A fõ tároló
könyvtárat a felhasználó
adja meg, ez lehet akár hálózati meghajtó is. Ebben az esetben minden munkaállomás dolgozhat egy meghatározott könyvtárba.

Lehetõség van automatikus indítás beállítására. A program rendszerindításkor indul.

Spy üzemmód. (Kém üzemmód) Ha az automatikus indulás rendszerindításkor be van kapcsolva. Ezzel a funkcióval kiegészítve a hangfelvevõ program szinte láthatatlanná válik a felhasználó számára. A jobb alsó sarokban a tálcán a rendszerrel együtt egy kis ikonként indul, a hang érzékeny felvételi üzemmóddal teljesen diszkrét és láthatatlan.
(Mikrofon vagy telefon esetén is használható.)

A Spy üzemmódnál lehetõség van a felugró ablak beállítására, (ez a funkció azt jelenti, hogy Spy üzemmódban felvétel esetén a program láthatóvá válik a rögzítés idejére.

Láthatatlan üzemmód. A spy üzemmód kiterjesztése. Ebben az esetben a program tökéletesen láthatatlanul indul el, betölti magát  a memóriába és ott láthatatlanul dolgozik. A felhasználó semmit sem lát a program tevékenységébõl.

A program mindig látszik. Amennyiben ez a beállítás be van kapcsolva akkor a program minden más alkalmazás elõtt látszani fog, az ablaka mindig aktív lesz.
Pl. egy szövegszerkesztõ program esetén is az elõtérben marad, ez akkor lehet hasznos, ha a felvett hanganyagot szeretnénk írásban rögzíteni. Nem kell váltogatni és keresgélni az ablakot.

Loggolás szövegfájlba. A programban beállítható minden felvétel esetén loggolás, bejegyzés (a naplo.log fájlba). A fájl az mp3 fájlok tároló mappájában hozza létre. Hálózati meghajtó esetén több program is rögzíthet egy helyre, ebben az esetben minden program egy log fájlba rögzít. (A loggolás tartalmazza a Windows felhasználó nevét, a gép hálózati nevét, a dátumot, idõt, a fájl nevét, helyét.

Információs tag-ek. A felvétel készítésekor a program feljegyzéseket generál magába az mp3 fájl fejlécébe. Ezek az információk késõbb is kiolvashatóak. Pl. a fájl lejátszásnál is megjelennek. Ezek a bejegyzések tartalmazzák a felvételt rögzítõ számítógép nevét, a Windows felhasználó nevét (artist), a dátumot és idõt (title), illetve a regisztráláskor megadott cégnevet (album). Ezek a bejegyzések a fájl információnál is megjelennek, sõt akár szerkeszthetõk is. Illetve lehetõség van elmenteni és további megjegyzést írni.

Idõzítés. Lehetõség van idõponttól idõpontig tartó felvételre. Akár napi ismétlõdéssel is. Tehát 8:00-16:00 automatikusan rögzít mindent a program. Ha be van kapcsolva a hang érzékeny üzemmód (a rendszerrel történõ indulás), akkor áramszünet vagy gépújraindítás esetén a felvél újraindul ha bemeneti jel érkezik a hangkártyára, és a megadott idõpontban ugyanúgy megáll.

Minõség. Alapvetõen három lehetõség van. Alacsony (ez telefonbeszélgetés esetén is érthetõ), Közepes (egy jó minõségû diktafonnak megfelelõ), és a legjobb (ez megközelítõleg cd-minõséget jelent). Az alacsony minõség esetén 1 órányi beszélgetést 3,6 MB területen tárol el. Tehát egy teljes munkanapi beszélgetés nem egészen 20-30 MB foglal a merevlemezen. Értelemszerûen a közepes és a legjobb  esetén a helyigény jóval nagyobb (duplázódik).

Forróbillentyûk
A forróbillentyûk használata. Nagyon hasznos abban az esetben, ha egy hangfelvételt szeretnénk lejegyezni, dokumentálni pl. egy szövegszerkesztõ programban. A lejátszás, egy billentyûkombinációval szüneteltethetõ vagy elindítható, vagy akár leállítható. Ha a program spy üzemmódban fut, vagy láthatatlanul, akkor is ugyanúgy vezérelhetõ. Így lehet pl. kilépni a láthatatlan üzemmódból.

A szoftver ára akciónkban csak most:  
12 000 ft +áfa helyett 10 000 ft + áfa/db, plusz postaköltség.
A
hangrögzítõ programotitt töltheti le.

Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

Telefonbeszélgetés rögzítése, felvétele, hívásrögzítés


Két csatornás digitális hangrögzítés személyi számítógépen USB keresztül  telefonról analóg vonalról (Hardver és szoftver.)

A telefonon folytatott kommunikáció manapság minden cég működésének alapfeltétele. Előfordulhat, hogy olyan létfontosságú információk hangzanak el, amelyek később is hasznosnak bizonyulhatnak, ezek rögzítésére kínál megoldást a termékünk.

Ezzel az eszközzel és a hozzátartozó PC oldali programmal lehetősége van a teljes cég, vagy részleg telefonbeszélgetések archiválására digitalizálásáraszemélyi számítógépén.

 

Automatikusan rögzítheti a telefonbeszélgetéseket egy hang adatbázis segítségével az USB port a számítógépen
A telefon hívás rögzítése szoftver segítségével kezelheti az összes tárolt felvételek és még az e -mail őket .
Hívófél-azonosító és a felugró ablakokat azonnal figyelmeztet , ha egy hívás jön be
Könnyen telepíthető és használható
Méret : 125 x 86 x 22 mm
1. . USB interfész , plug and play, nem szükséges hozzá meghajtó
2. . FSK / DTMF Caller ID kijelző , nagy pontosságú
3. . Automatikus felugró ablakban a bejövő és a kimenő hívásokat. Jegyezze meg az összes bejövő, kimenő és nem fogadott hívásokat .
4. . A telefonkönyv , hívás iratkezelési és lekérdezési funkciók . Telefonkönyv alakítható Excel fájlokat.
5 . Automatikus erősítés vezérlés , hogy helyes tiszta és hangos.
6 . Digitális felvétel , támogatja 64kbps és 8kbps tömörítési formátum menteni tárhely
7 . Telefon pont : nagy ellenállás kapcsolat
8. . A szoftver intézkedés a hálózati feszültség a készülék ( alkalmas bármilyen vezetékes analóg telefonvonal a Telecom és Unicom ) .
9 . Gyere ingyenes felvételi szoftver
10 . Automatikusan tárcsázza a számot a telefonkönyv és a számot hívás rekordok a szoftver .
Alkalmas asztali számítógép , laptop , vagy netbook
Támogatja a Windows 2003, Windows XP, Windows Vista , Windows 7
Megjegyzések :
A Windows 7 rendszer , futtassa a szoftvert admin számla . Vannak különböző változatai a Windows 7 . Néhányan közülük kell futtatni " Win7 Sound Card javítása Spirit Tökéletes V3.0 exe " .
Ha van valami baj , futtassa " Win7 Sound Card javítása Spirit Tökéletes V3.0 exe " a CD-n . Indítsa újra a számítógépet, ha sikeresen futott . Ezután telepítse ezt a szoftvert.
Ha nincs hang működés közben , ellenőrizze és kövesse a használati útmutatót a CD-n.
Felhívjuk figyelmét, hogy a program nevét az angol . Kérjük, csak a másolás és beillesztés.

 

Automatikusan rögzítheti a telefonbeszélgetéseket két csatornán keresztül egyszerre a hardver és a mellékelt szoftver segítségével amely tartalmaz egy adatbázist és egy hívásazonosító funkciót is. (USB porton keresztül a számítógépen)

A telefon hívás rögzítését az angol nyelvű szoftver végzi melynek segítségével kezelheti a tárolt felvételeket és még az e -mailben is elküldheti őket. Hívófél-azonosító funkciót tartalmaz és a felugró ablakokat azonnal figyelmeztet, ha egy hívás jön be, a termék könnyen telepíthető és használható.

 

Méret : 125 x 86 x 22 mm

1. USB interfész, plug and play, nem szükséges hozzá külön driver.
2. Hívás azonosító funkció FSK / DTMF Caller ID kijelző, 
3. Automatikus felugró ablakban jelzi a bejövő és a kimenő hívásokat. Megjegyzi az összes bejövő, kimenő és nem fogadott hívást.
4. Tartalmaz telefonkönyvet, hívás rekord kezelést és lekérdezési funkciókat . Telefonkönyv exportálható Excel fájlba.
5. Automatikus hangerősítés vezérlés , hogy tiszta hangos felvételhez.
6. Digitális felvétel , támogatja 64kbps és 8kbps tömörítési formátumokat
7. Telefon port : nagy ellenállású csatlakozó
8. A készülék ( alkalmas bármilyen vezetékes analóg telefonvonalra Telecom és Unicom ) .
9. Angol nyelvű ingyenes felvevő szoftver
10 . Automatikusan tárcsázás a telefonkönyvben található telefonszámokra.

Alkalmas asztali számítógéphez , laptophoz , vagy netbookhoz. Támogatja a Windows 2003, Windows XP, Windows Vista , Windows 7 rendszereket.
Megjegyzés : A Windows 7 rendszer alatt, futtassa a szoftvert rendszergazdaként. A Windows 7 különböző változatainál néhányan esetben probléma lehet a hardver felismeréssel ilyen esetben el kell indítani a " Win7 Sound Card javítása V3.0 exe fájlt" tehát Windows 7 alatt probléma esetén, futtassa " Win7 Sound Card javítása V3.0 exe fájlt" a CD-ről . Indítsa újra a számítógépet, ha sikeresen lefutott a telepítés. Ha nincs hang működés közben , ellenőrizze és kövesse a használati útmutatót a CD-n. Felhívjuk figyelmét, hogy a program és a leírás angol nyelvű. 

Alkalmas kis és középvállalkozások részére.

- Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések
- Szerviz munka, bejelentések
- Ingatlanközvetítés
- Segélyhívások, segélykérések
- Ügyvédi irodák, hivatalok
- Fontosabb üzleti tárgyalások
- Telefonos marketing
- Telefonos interjúk készítésére

Hogyan telepítsük:

1. Csatlakoztassa a hangrögzítőt a számítógéphez USB kábelen keresztül ;
2. csatlakoztassa a telefonbemeneteket (telefonvonal és telefon) továbbmenő csatlakozókat;
3. A Telepítési tippek megjelennek, amikor a készülék csatlakozik USB-kábellel az első alkalommal ;
4. Kérjük, indítsa újra a számítógépet a driver telepítése után az utasítások szerint .
5. Felvevő szoftver megtalálható a CD-n. A szoftver egy önkicsomagoló fájl . Másolja a szoftvert CD-ről a számítógépre .
6. Kattintson duplán a USBRecorder.exe-re amely a szoftver telepítője. Kérjük, kattintson duplán a " help_en.htm " a CD-n , hogy megtekinthesse a súgó fájlt, amely tartalmazza a kezelési utasításokat a szoftverhez.

A csomag tartama:

1 x Telefon hang rögzítő

1 x USB kábel

1 x Telefonvonal

1 x CD ( felhasználói útmutató mellékelve angol nyelven) 
Papírdobozban csomagolva

Az eszközhöz szükség van egy számítógépre feltelepített operációs rendszerrel és működő USB csatakozóval.
A fent említett számítógépre kerül a program oldali rész ami az eszköz által küldött felvételi adatokat dolgozza fel és állítja össze a kész hangfájllá. (ez a folyamat természetesen automatikus) Amint bejön a hívás elindul a rögzítés.

A felépítése:
Az eszköz USB bemeneten csatlakozik a számítógépre, a négy bemenetre négy analóg bejövő vonalat lehet csatlakoztatni, (vagy audió bemenetet) , illetve az ebből továbbmenő csatlakozókat a telefonközpontba csatlakoztatni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

Az eszköz most bevezető áron 30.000 + áfa helyett 25.000 + áfa áron rendelhető!

A 06(20) 343-6623 számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

Telefonbeszélgetés rögzítése, felvétele, hívásrögzítés,hívásrögzítő

Digitális hangrögzítés személyi számítógépen mp3 formátumba, telefonról analóg vonalról, mikrofonról, diktafon funkció. Magyar nyelvű szoftverrel.


A telefonon folytatott kommunikáció manapság minden cég működésének alapfeltétele. Előfordulhat, hogy olyan létfontosságú információk hangzanak el, amelyek később is hasznosnak bizonyulhatnak, ezek rögzítésére kínál megoldást a termékünk. Ezzel az eszközzel lehetősége van a telefonbeszélgetések archiválására digitalizálására &l t;strong>személyi számítógépén, mp3 formátumban, a speciális hardvereszközzel és a letölthető mp3 hangrögzítő programmal. Az mp3 formátum további előnye, hogy mivel ez a legelterjedtebb audio fájl típus, szinte bármilyen lejátszóval használható.

Alkalmas magánszemélyek, vagy kisvállalkozások részére.

- Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések
- Szerviz munka, bejelentések
- Ingatlanközvetítés
- Segélyhívások, segélykérések
- Ügyvédi irodák, hivatalok
- Fontosabb üzleti tárgyalások
- Telefonos marketing
- Telefonos interjúk készítésére

A program működése:

A telefonvonal bemenetén keresztül kapott hangot, a telefonos eszköz segítségével rögzítheti.Az eszköz audio kimeneten keresztül, melyet a számítógép hangkártyájára, vagy akár egy Digitális diktafonhoz lehet csatlakoztatni (ebben az esetben számítógép sem kell) .
Nem kell mást tennie, mint
csatlakoztatja a számítógépéhez (a hangkártya mikrofon bemenetére) a telefonvonalhoz, és a telefonhoz a mellékelt rajz, és leírás alapján.

Az mp3 hangrögzítő program segítségével, különböző minőségben veheti fel a beszélgetést, ennek függvényében egy 1 órányi beszélgetés alig 3,6 Mbhelyet foglal a merevlemezén. (a program automatikusan indul ha a mikrofon bemenetére megfelelő erősségű jelszint érkezik, illetve automatikusan leáll, ha a jel megszűnik. A fájlokat a dátum és idő alapján szintén automatikusan rögzíti)
Amennyiben
önnek telefonos alközpontja van, akkor lehetőség van arra, hogy az alközpont elé csatlakoztatva akár az összes napközben folytatott telefonbeszélgetést rögzíthesse.

Bekötési rajz.

Telefonos hangrögzítés számítógép nélkül.

Mindkét fent említett hardvertípushoz (mobil headset, telefonos eszköz) lehetőség van digitális diktafon készüléket csatlakoztatni számítógép helyett.Mivel mindkét típus hagyományos 3,5 feles kimenettel rendelkezik, bármilyen kiskereskedelemben kapható digitális diktafonnal kompatibilis (ez nem része a rendszernek!), amely rendelkezik mikrofon bemenettel. A legújabb típusú Digitális diktafonok hangra induló rögzítés funkcióval, illetve 17-36 órányi felvételi lehetőséggel, számítógépes USB csatlakozással rendelkeznek (legtöbbjük egy egyszerű PEN-drive hasonlít) Általában készüléktől függően mp3,wav,wma stb formátumokban rögzítenek.

Az mp3 lejátszó, hangrögzítő és diktafon program
(Mobil és analóg vonal rögzítésére, mikrofon bemeneten keresztül)

Használható mikrofonnal diktafonként, vagy a telefonos eszközzel. Internetes telefonnal (Skyp), Audió cd-vel, Webrádióval.

Hang érzékeny felvétel indulás és leállítás. Amennyiben a telefon vagy a mikrofon bemenetén egy bizonyos erősségű bemeneti jel érkezik, a felvétel elindul. Ha a bejövő jelszint leesik, a felvétel egy bizonyos idő elteltével automatikusan leáll. (Ez általában 10-15 másodperc) A programban mindegyik állítható.

Automatikus könyvtár és fájlnév generálás dátum idő alapján. (Minden felvétel külön hangfájlba rögzül), a fájl neve a felvétel indulásának időpontja óra/perc/másodperc. Ezek a hangfájlok egy a dátumból generált könyvtárba kerülnek
(tehát minden egyes felvétel egy aznapi könyvtárba kerül a könnyebb átláthatóság
miatt.) A fő tároló könyvtárat a felhasználó
adja meg, ez lehet akár hálózati meghajtó is. Ebben az esetben minden munkaállomás dolgozhat egy meghatározott könyvtárba.

Lehetőség van automatikus indítás beállítására. A program rendszerindításkor indul.

Spy üzemmód. (Kém üzemmód) Ha az automatikus indulás rendszerindításkor be van kapcsolva. Ezzel a funkcióval kiegészítve a hangfelvevő program szinte láthatatlanná válik a felhasználó számára. A jobb alsó sarokban a tálcán a rendszerrel együtt egy kis ikonként indul, a hang érzékeny felvételi üzemmóddal teljesen diszkrét és láthatatlan.
(Mikrofon vagy telefon esetén is használható.)

A Spy üzemmódnál lehetőség van a felugró ablak beállítására, (ez a funkció azt jelenti, hogy Spy üzemmódban felvétel esetén a program láthatóvá válik a rögzítés idejére.

Láthatatlan üzemmód. A spy üzemmód kiterjesztése. Ebben az esetben a program tökéletesen láthatatlanul indul el, betölti magát  a memóriába és ott láthatatlanul dolgozik. A felhasználó semmit sem lát a program tevékenységéből.

A program mindig látszik. Amennyiben ez a beállítás be van kapcsolva akkor a program minden más alkalmazás előtt látszani fog, az ablaka mindig aktív lesz.
Pl. egy szövegszerkesztő program esetén is az előtérben marad, ez akkor lehet hasznos, ha a felvett hanganyagot szeretnénk írásban rögzíteni. Nem kell váltogatni és keresgélni az ablakot.

Időzítés. Lehetőség van időponttól időpontig tartó felvételre. Akár napi ismétlődéssel is. Tehát 8:00-16:00 automatikusan rögzít mindent a program. Ha be van kapcsolva a hang érzékeny üzemmód (a rendszerrel történő indulás), akkor áramszünet vagy gépújraindítás esetén a felvétel újraindul ha bemeneti jel érkezik a hangkártyára, és a megadott időpontban ugyanúgy megáll.

Minőség. Alapvetően három lehetőség van. Alacsony (ez telefonbeszélgetés esetén is érthető), Közepes (egy jó minőségű diktafonnak megfelelő), és a legjobb (ez megközelítőleg cd-minőséget jelent). Az alacsony minőség esetén 1 órányi beszélgetést 3,6 MB területen tárol el. Tehát egy teljes munkanapi beszélgetés nem egészen 20-30 MB foglal a merevlemezen. Értelemszerűen a közepes és a legjobb  esetén a helyigény jóval nagyobb (duplázódik).

MP3: Az Mpeg Audio Layer-3(MP3), nagymértékben tömörített (1:10..12) zenei, vagy hangfelvételt tartalmaz. Egy néhány perces felvétel hossza (a beállításoktól függően) néhány kb-Mb, így egy írható CD-re több óra zene, fér el, "majdnem CD" minőségben, vagy több mint 25 óra beszéd! Ez persze a minőség beállításával tovább csökkenthető.   

Az Mp3 hangrögzítő szoftver ára 17 000 helyett 15 000 ft + áfa/db, plusz postaköltség.
Az program demo verzióját
itt töltheti le.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!