+36 (70) 285-0925
http://szoftverbox.hu

+36 (20) 343 6623
szoftverbox@szoftverbox.hu


Alkalmas magánszemélyek, vagy kisvállalkozások részére.

- Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések
- Szerviz munka, bejelentések
- Ingatlanközvetítés
- Segélyhívások, segélykérések
- Ügyvédi irodák, hivatalok
- Fontosabb üzleti tárgyalások
- Telefonos marketing
- Telefonos interjúk készítésére

A program működése:

A telefonvonal bemenetén keresztül kapott hangot, a telefonos eszköz segítségével rögzítheti.Az eszköz audio kimeneten keresztül, melyet a számítógép hangkártyájára, vagy akár egy Digitális diktafonhoz lehet csatlakoztatni (ebben az esetben számítógép sem kell) .
Nem kell mást tennie, mint
csatlakoztatja a számítógépéhez (a hangkártya mikrofon bemenetére) a telefonvonalhoz, és a telefonhoz a mellékelt rajz, és leírás alapján.

Az mp3 hangrögzítő program segítségével, különböző minőségben veheti fel a beszélgetést, ennek függvényében egy 1 órányi beszélgetés alig 3,6 Mbhelyet foglal a merevlemezén. (a program automatikusan indul ha a mikrofon bemenetére megfelelő erősségű jelszint érkezik, illetve automatikusan leáll, ha a jel megszűnik. A fájlokat a dátum és idő alapján szintén automatikusan rögzíti)
Amennyiben
önnek telefonos alközpontja van, akkor lehetőség van arra, hogy az alközpont elé csatlakoztatva akár az összes napközben folytatott telefonbeszélgetést rögzíthesse.

Bekötési rajz.

Telefonos hangrögzítés számítógép nélkül.

Mindkét fent említett hardvertípushoz (mobil headset, telefonos eszköz) lehetőség van digitális diktafon készüléket csatlakoztatni számítógép helyett.Mivel mindkét típus hagyományos 3,5 feles kimenettel rendelkezik, bármilyen kiskereskedelemben kapható digitális diktafonnal kompatibilis (ez nem része a rendszernek!), amely rendelkezik mikrofon bemenettel. A legújabb típusú Digitális diktafonok hangra induló rögzítés funkcióval, illetve 17-36 órányi felvételi lehetőséggel, számítógépes USB csatlakozással rendelkeznek (legtöbbjük egy egyszerű PEN-drive hasonlít) Általában készüléktől függően mp3,wav,wma stb formátumokban rögzítenek.

Az mp3 lejátszó, hangrögzítő és diktafon program
(Mobil és analóg vonal rögzítésére, mikrofon bemeneten keresztül)

Használható mikrofonnal diktafonként, vagy a telefonos eszközzel. Internetes telefonnal (Skyp), Audió cd-vel, Webrádióval.

Hang érzékeny felvétel indulás és leállítás. Amennyiben a telefon vagy a mikrofon bemenetén egy bizonyos erősségű bemeneti jel érkezik, a felvétel elindul. Ha a bejövő jelszint leesik, a felvétel egy bizonyos idő elteltével automatikusan leáll. (Ez általában 10-15 másodperc) A programban mindegyik állítható.

Automatikus könyvtár és fájlnév generálás dátum idő alapján. (Minden felvétel külön hangfájlba rögzül), a fájl neve a felvétel indulásának időpontja óra/perc/másodperc. Ezek a hangfájlok egy a dátumból generált könyvtárba kerülnek
(tehát minden egyes felvétel egy aznapi könyvtárba kerül a könnyebb átláthatóság
miatt.) A fő tároló könyvtárat a felhasználó
adja meg, ez lehet akár hálózati meghajtó is. Ebben az esetben minden munkaállomás dolgozhat egy meghatározott könyvtárba.

Lehetőség van automatikus indítás beállítására. A program rendszerindításkor indul.

Spy üzemmód. (Kém üzemmód) Ha az automatikus indulás rendszerindításkor be van kapcsolva. Ezzel a funkcióval kiegészítve a hangfelvevő program szinte láthatatlanná válik a felhasználó számára. A jobb alsó sarokban a tálcán a rendszerrel együtt egy kis ikonként indul, a hang érzékeny felvételi üzemmóddal teljesen diszkrét és láthatatlan.
(Mikrofon vagy telefon esetén is használható.)

A Spy üzemmódnál lehetőség van a felugró ablak beállítására, (ez a funkció azt jelenti, hogy Spy üzemmódban felvétel esetén a program láthatóvá válik a rögzítés idejére.

Láthatatlan üzemmód. A spy üzemmód kiterjesztése. Ebben az esetben a program tökéletesen láthatatlanul indul el, betölti magát  a memóriába és ott láthatatlanul dolgozik. A felhasználó semmit sem lát a program tevékenységéből.

A program mindig látszik. Amennyiben ez a beállítás be van kapcsolva akkor a program minden más alkalmazás előtt látszani fog, az ablaka mindig aktív lesz.
Pl. egy szövegszerkesztő program esetén is az előtérben marad, ez akkor lehet hasznos, ha a felvett hanganyagot szeretnénk írásban rögzíteni. Nem kell váltogatni és keresgélni az ablakot.

Időzítés. Lehetőség van időponttól időpontig tartó felvételre. Akár napi ismétlődéssel is. Tehát 8:00-16:00 automatikusan rögzít mindent a program. Ha be van kapcsolva a hang érzékeny üzemmód (a rendszerrel történő indulás), akkor áramszünet vagy gépújraindítás esetén a felvétel újraindul ha bemeneti jel érkezik a hangkártyára, és a megadott időpontban ugyanúgy megáll.

Minőség. Alapvetően három lehetőség van. Alacsony (ez telefonbeszélgetés esetén is érthető), Közepes (egy jó minőségű diktafonnak megfelelő), és a legjobb (ez megközelítőleg cd-minőséget jelent). Az alacsony minőség esetén 1 órányi beszélgetést 3,6 MB területen tárol el. Tehát egy teljes munkanapi beszélgetés nem egészen 20-30 MB foglal a merevlemezen. Értelemszerűen a közepes és a legjobb  esetén a helyigény jóval nagyobb (duplázódik).

MP3: Az Mpeg Audio Layer-3(MP3), nagymértékben tömörített (1:10..12) zenei, vagy hangfelvételt tartalmaz. Egy néhány perces felvétel hossza (a beállításoktól függően) néhány kb-Mb, így egy írható CD-re több óra zene, fér el, "majdnem CD" minőségben, vagy több mint 25 óra beszéd! Ez persze a minőség beállításával tovább csökkenthető.

Az Mp3 hangrögzítő szoftver ára 20 000 helyett 17 500 ft + áfa/db, plusz postaköltség.

Megrendelő SL300

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com


Az program demo verzióját
itt töltheti le.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

TERMÉKEINK

Galambász Program. A program megújult külsővel egyszerűbb kezelhetőséggel és új funkciókkal gazdagodott! próbálja ki és töltse le most a demo verziót! Egyedi azonosítás gyűrű szám alapján, számítógépes nyilvántartás, jellemző adatokkal jelzőgyűrű, szín, fajta, az állat fényképével.

Bővebben

SL-1600 telefonfelvevő hívásrögzítő. Egy önálló telefonos rögzítési rendszer, amely automatikusan rögzíti a telefonbeszélgetéseket.  Ezzel a készülékkel önállóan tud hangelvételt készíteni telefonról. Hangbeszélgetéseket vehet fel számítógép használata nélkül.

Bővebben

SL200 Digitális Mp3 hangrögzítő, magyar nyelvű recorder program Használható mikrofonnal diktafonként, vagy a telefonos eszközzel (így telefonvonalról vehetünk fel beszélgetést, de ehhez szükség van a hardverre is).

Bővebben

Partner nyilvántartó Rugalmasan alakítható Dokumentum, feladatkezelő és partner nyilvántartó program Napjainkban egy vállalkozás számára az ügyfél a legfontosabb. Létfontosságú, hogy a már meglévő és a leendő ügyfelek adatai, elérhetőségei pontosak és naprakészek legyenek.

Bővebben

SL300 Mp3 hangrögzítő telefonbeszélgetés rögzítése, felvétele, hívásrögzítés,hívásrögzítő Digitális hangrögzítés személyi számítógépen mp3 formátumba, telefonról analóg vonalról, mikrofonról, diktafon funkció. Magyar nyelvű szoftverrel.

Bővebben

Legyen az interneten könnyen megtalálható saját honlapja domain-névvel és most mindezt féláron! Bemutatkozó weblapját kedvező áron elkészítjük a megadott sablon alapján adminisztrátor felülettel rendelkező  CMS rendszerben jelenleg 50.000 ft áron. Alap SEO ajándékba.

Bővebben