Vissza ehhez: Telefonos hangrögzítő eszközök

2 csatornás USB hangrögzítő eszköz, szoftverrel

PDFNyomtatásE-mail
USB hangrögzítő. Automatikusan rögzítheti a telefonbeszélgetéseket két csatornán keresztül egyszerre a hardver és a mellékelt szoftver segítségével amely tartalmaz egy adatbázist és egy hívásazonosító funkciót is. (USB porton keresztül a számítógépen)

A telefon hívás rögzítését az angol nyelvű szoftver végzi melynek segítségével kezelheti a tárolt felvételeket és még az e -mailben is elküldheti őket. Hívófél-azonosító funkciót tartalmaz és a felugró ablakokat azonnal figyelmeztet, ha egy hívás jön be, a termék könnyen telepíthető és használható.
VMSHIPMENT_WEIGHT_COUNTRIES_SHIP_TOHungary
With shipment Postai küldemény for 0,00 Ft
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár30000,00 Ft
14d.gif
Leírás

Automatikusan rögzítheti a telefonbeszélgetéseket két csatornán keresztül egyszerre a hardver és a mellékelt szoftver segítségével amely tartalmaz egy adatbázist és egy hívásazonosító funkciót is. (USB porton keresztül a számítógépen)

A telefon hívás rögzítését az angol nyelvű szoftver végzi melynek segítségével kezelheti a tárolt felvételeket és még az e -mailben is elküldheti őket. Hívófél-azonosító funkciót tartalmaz és a felugró ablakokat azonnal figyelmeztet, ha egy hívás jön be, a termék könnyen telepíthető és használható.

Méret : 125 x 86 x 22 mm 1. USB interfész, plug and play, nem szükséges hozzá külön driver.

2. Hívás azonosító funkció FSK / DTMF Caller ID kijelző,

3. Automatikus felugró ablakban jelzi a bejövő és a kimenő hívásokat. Megjegyzi az összes bejövő, kimenő és nem fogadott hívást.

4. Tartalmaz telefonkönyvet, hívás rekord kezelést és lekérdezési funkciókat . Telefonkönyv exportálható Excel fájlba.

5. Automatikus hangerősítés vezérlés , hogy tiszta hangos felvételhez.

6. Digitális felvétel , támogatja 64kbps és 8kbps tömörítési formátumokat

7. Telefon port : nagy ellenállású csatlakozó

8. A készülék ( alkalmas bármilyen vezetékes analóg telefonvonalra Telecom és Unicom ) .

9. Magyar/ Angol nyelvű ingyenes felvevő szoftver

10 . Automatikusan tárcsázás a telefonkönyvben található telefonszámokra. Alkalmas asztali számítógéphez , laptophoz , vagy netbookhoz. Támogatja a Windows 2003, Windows XP, Windows Vista , Windows 7 rendszereket. Megjegyzés : A Windows 7 rendszer alatt, futtassa a szoftvert rendszergazdaként. A Windows 7 különböző változatainál néhányan esetben probléma lehet a hardver felismeréssel ilyen esetben el kell indítani a " Win7 Sound Card javítása V3.0 exe fájlt" tehát Windows 7 alatt probléma esetén, futtassa " Win7 Sound Card javítása V3.0 exe fájlt" a CD-ről . Indítsa újra a számítógépet, ha sikeresen lefutott a telepítés. Ha nincs hang működés közben , ellenőrizze és kövesse a használati útmutatót a CD-n. Felhívjuk figyelmét, hogy a program Magyar viszont a leírás angol nyelvű.

Alkalmas kis és középvállalkozások részére. - Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések - Szerviz munka, bejelentések - Ingatlanközvetítés - Segélyhívások, segélykérések - Ügyvédi irodák, hivatalok - Fontosabb üzleti tárgyalások - Telefonos marketing - Telefonos interjúk készítésére Hogyan telepítsük: 1. Csatlakoztassa a hangrögzítőt a számítógéphez USB kábelen keresztül ; 2. csatlakoztassa a telefonbemeneteket (telefonvonal és telefon) továbbmenő csatlakozókat; 3. A Telepítési tippek megjelennek, amikor a készülék csatlakozik USB-kábellel az első alkalommal ; 4. Kérjük, indítsa újra a számítógépet a driver telepítése után az utasítások szerint . 5. Felvevő szoftver megtalálható a CD-n. A szoftver egy önkicsomagoló fájl . Másolja a szoftvert CD-ről a számítógépre . 6. Kattintson duplán a USBRecorder.exe-re amely a szoftver telepítője. Kérjük, kattintson duplán a " help_en.htm " a CD-n , hogy megtekinthesse a súgó fájlt, amely tartalmazza a kezelési utasításokat a szoftverhez. A csomag tartama: 1 x Telefon hang rögzítő 1 x USB kábel 1 x Telefonvonal 1 x CD ( felhasználói útmutató mellékelve angol nyelven) Papírdobozban csomagolva

A Szó elszáll, a felvétel megmarad.