Диета Инны Воловичевой
Шаблоны Joomla 2.5 на freejoomlatemp.ru
   
Text Size

Univerzális adatvarázsló

 

Szoftverbox Univerzális adatvarázsló program.

Bármilyen ügyviteli rendszerébe meglévő adatait, termékeit és ügyféladatait, beimportálhatja Excel, Txt, dbf vagy CSV állományból. A  Szoftverbxo Adatvarázsló bármilyen adat importálására exportálása alkalmas. Válassza ki a Importálni kívánt törzset Adja meg a fájl elérési útját illetve típusát. Amennyiben a fájl első sora az oszlopnevet tartalmazza, pipálja ki. Partnerek importálása Az importálandó oszlopok megfelelő párosítását, beállítását követően

A programokban rögzített adatok igény szerint mozgathatóak a szoftverek között. Legyen szó számlákról, pénztárbizonylatokról, tárgyi eszközöket érintő gazdasági eseményekről vagy bérkönyvelésről, az Adatátadó rendszer Ön helyett dolgozik!

Különböző telephelyeken történik a számlázás és a könyvelés? Nem probléma! A szoftver fájlos feladási lehetőséget is tartalmaz, melynek segítségével adatait e-mailben is elküldheti könyvelőjének!

Ügyviteli program vásárlását követően legfontosabb feladatunk: új szoftverünk paraméterezése, testreszabása a vállalkozásunkban kialakult (néha egészen egyedi) ügyviteli folyamatainknak megfelelően. Ezen az oldalon végigvezetjük Önt a feladási beállítások folyamatán.

 Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, keressen meg minket.

06(20) 343-6623 számon.
e-mail: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

 

Legyen Ön is a partnerünk!

VM - Bevásárlókosár

 x 

A kosár üres

sütik


новости строительства