Диета Инны Воловичевой
Шаблоны Joomla 2.5 на freejoomlatemp.ru
   
Text Size

ingyenes számlázó program

Ingyenes számlázó programok.

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. 
Figyelem! Ez egy link gyûjtemény. A linkek mûködéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelõsséget nem tudunk vállalni.

Ügyvitel.Net Számla Grátisz (Tipp)

Ügyvitel.Net Számla Grátisz(tipp!)

Ügyviteli program.
Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/7
fejlesztõ: Ügyvitel.Net Kft.
Honlap :
http://www.ugyvitel.net/szamla_gratisz
Licenc : ingyenes (regisztrációt igényel)

Évente kevés számlát készít, de nincs kedve papíron írogatni és számolgatni? Kényelmetlen az esetleges elírások miatt a javítás, vagy csak sokkal szebb lenne egy számítógéppel kiállított logós számla? Minden vágya ilyen gyorsan teljesülhessen! Pár perc alatt birtokba veheti teljesen díjmentesen az Ügyvitel.Net Számla Grátisz ingyenes számlázóprogramot és készítheti a szép számlákat. A rendszerben 24 számla állítható ki, 24 ügyfél és 24 termék rögzíthető. Amikor cége fejlődik és további funkciókra is szüksége lenne, vagy már sok számlát kellene kiállítani, egyszerűen válthat magasabb, komplexebb verzióra és nem kell egy új programot megtanulnia.

Termékeink fejlesztésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy minden átlátható és kényelmes legyen – ne legyen szükséges egy rendszergazda a program telepítéséhez és használatához.

Ha mégis valami kérdése van, díjmentes e-mailes terméktámogatást biztosítunk a hét minden napján. természetesen a NAV igazolást is kiállítjuk és biztosítjuk a törvényi változások követését.

Letöltés itt: http://www.ugyvitel.net/

Ügyvitel.Net Számla Kompakt Demo – Egyszerű és felhasználóbarát számlázóprogram

Ügyvitel.Net Számla Kompakt Demo-Egyszerű és felhasználóbarát számlázóprogram (tipp):

Ügyviteli program.
Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/7
fejlesztõ: Ügyvitel.Net Kft.
Honlap : http://www.ugyvitel.net/szamla_kompakt
Licenc : Demo (regisztrációt igényel)

 

Termékcsaládunk ezen tagját olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akik elérhető árú, mégis flexibilis, megbízható számlázóprogramot keresnek. A rendszer lehetőséget ad számlakiállításra korlátlan számú valutanemben, proforma számlák és díjbekérők kiállítására, vevői rendelések kezelésére.


Letöltés itt: http://www.ugyvitel.net/

 

Provimax - Mikro Számlázó program ingyen

Provimax - Mikro Számlázó program ingyenes számlázó

Ügyviteli program.
Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/7
fejlesztõ: Provimax Kft
Honlap : http://www.provimax.hu/
Licenc : ingyenes

Az ingyenes kezdő lépés! Mikro-, kisvállalkozások, egyéni és kényszer vállalkozók részére nyújtunk segítséget ezzel az egyszerűen használható kézi számlatömböt helyettesítő számlázó programunkkal. A program használatával kiállíthat egyszerűsített és normál számlát is. Nem szükséges vevő és terméktörzs (szolgáltatás) kialakítása, de erre is lehetőséget biztosítunk. A számlatömbhöz hasonlóan szabadon írhat termék megnevezést, vagy nevezhet meg vevőt, illetve ha kialakított ilyen adattörzset abból is gyorsan választhat. A program biztosítja az előírásszerű számlák kiállítását és megfelel a számlázó programokra vonatkozó rendeleteknek. A regisztrációs lap egyben tartalmazza az előírt névre szóló nyilatkozatunkat is.
Lehetősége van nettó és bruttó árformát használni, illetve választani a normál és egyszerűsített számlanyomtatás között, vevő és terméktörzset létrehozni. Könnyen visszakeresheti számláit, információkat kaphat és szűrőt is beállíthat. A stornózás és a számlalista készítése biztosított a számlázó programban. A program korlátlan számla kiállítására alkalmas!

Letöltés itt: http://www.provimax.hu/hu/mikro+szamlazo+program+ingyen+1.html

számlázz.hu

Ügyviteli programok.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP/Vista (bármilyen)
fejlesztõ:Számlázz.hu
Honlap :http://www.szamlazz.hu/
Licenc : ingyenes (regisztráció kell).

Bárhol számlázhat. Csak internet elérés kell hozzá. Adatait, kimenő számláit, és a számlák alapján készülő jelentéseket is bármikor, bárhol lekérdezheti. Nem csak az üzletben, az irodában: akár otthon, vagy akár a Balaton parton is. Nem csak munkaidőben: akár hétvégén, éjszaka is. Nem kell a jogszabályok változását figyelnie.


A Számlázz.hu az Interneten elérhető számlázóprogram. Az oldal fejlesztője és üzemeltetője a KBOSS.hu Kft. Cégünk 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy elsősorban nyílt forráskódú eszközökkel és architektúrában nagy megbízhatóságú, jó minőségű rendszereket fejlesszen.

 

Link: http://www.szamlazz.hu/

Starsoft számlázó-Ingyenes számlázó program:

Ügyviteli program.

Op.rend.: Win 9.x/NT/ME/2000/XP 
fejlesztõ:
StarSoft Bt.

Honlap :
http://www.starsoft.hu
Licenc : ingyenes (korlátozott tételszámig) 

Sok funkciós számlázó szoftver. Az Ingyenes Számlázó szoftver annyiban tér el a fizető s Számlázó szoftver verziótól hogy havonta maximum 5 számlát enged készíteni.


Tapasztalataink szerint a legtöbb vállalkozó, vagy kis cég nem számláz többet havi 5 számlánál. 

Itt tölthetõ le

VM - Bevásárlókosár

 x 

A kosár üres

sütik


новости строительства