+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

 

Szoftverbox Univerzális adatvarázsló program.

Bármilyen ügyviteli rendszerébe meglévő adatait, termékeit és ügyféladatait, beimportálhatja Excel, Txt, dbf vagy CSV állományból. A  Szoftverbxo Adatvarázsló bármilyen adat importálására exportálása alkalmas. Válassza ki a Importálni kívánt törzset Adja meg a fájl elérési útját illetve típusát. Amennyiben a fájl első sora az oszlopnevet tartalmazza, pipálja ki. Partnerek importálása Az importálandó oszlopok megfelelő párosítását, beállítását követően

A programokban rögzített adatok igény szerint mozgathatóak a szoftverek között. Legyen szó számlákról, pénztárbizonylatokról, tárgyi eszközöket érintő gazdasági eseményekről vagy bérkönyvelésről, az Adatátadó rendszer Ön helyett dolgozik!

Különböző telephelyeken történik a számlázás és a könyvelés? Nem probléma! A szoftver fájlos feladási lehetőséget is tartalmaz, melynek segítségével adatait e-mailben is elküldheti könyvelőjének!

Ügyviteli program vásárlását követően legfontosabb feladatunk: új szoftverünk paraméterezése, testreszabása a vállalkozásunkban kialakult (néha egészen egyedi) ügyviteli folyamatainknak megfelelően. Ezen az oldalon végigvezetjük Önt a feladási beállítások folyamatán.

 Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, keressen meg minket.

06(20) 343-6623 számon.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

 

Legyen Ön is a partnerünk!