+36 (20) 343-6623
szoftverbox@szoftverbox.hu

Facebook

SL-1600 Digitális Telefon hívás rögzítő, hangrögzítő LCD kijelzővel SD kártya bemenettel (Hangrögzítés számítógép nélkül)

Ezzel a készülékkel önállóan tud hangelvételt készíteni telefonról. Hangbeszélgetéseket vehet fel számítógép használata nélkül. A hangfelvétel SD kártyára történik ami PC-vel is lejátszható. (nem szükséges hozzá számítógép)

 

Jellemzők:
* Az SL-1600 telefonfelvevő egy önálló telefonos rögzítési rendszer, amely automatikusan rögzíti a telefonbeszélgetéseket.

* LCD kijelző melyen minden hívásinformáció látszik.

* 1 db analóg telefonvonal (1 db analóg kimenete) kezelése alkalmas.

* A beszélgetéseket egy cserélhető SD kártyára tárolja (nem tartozék).

* Kiváló minőségű felvétel, visszahallgatható hangfájlok.

* MP3-ba rögzít lehetőség van a felvételt visszajátszani (számítógépen is kártyaolvasóval).

* normál SD kártyát, vagy mikro SD kártya kártyakapacitás: max. 8 GB

* Felvételi időtartama: kb. 30 óra/GB

* A legrégebbi beszélgetések automatikus felülírása, ha az adattároló kártya megtelt.

* Közvetlenül csatlakozik az analóg vonalhoz vagy a digitális / IP telefonkagylóhoz.

* Automatikus indítás, leállítás és felvétel, könnyen kezelhető.

* 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó bemenet.

* Gyors keresés és lejátszás vezérlők.

* Gyorsan és egyszerűen lehet lejátszani a beszélgetést a play gomb megnyomásával.

* Tápellátás: 230/5 V stabilizált tápegység. Gombelem az óra beállításához.

Műszaki adatok:

* Szín: Fekete a képek alapján.
* Adapter csatlakozó: EU
* Kézi vezérlés: szünet, lejátszás, folytatás
* Tápellátás: gombelem (nem tartozék)
* Telefonkábel hossza: kb. 120cm
* Adapter kábel hossza: kb. 150cm
* Méret: kb. 10 * 6,5 * 2,5 cm

A csomag tartalma:
1 * Digitális telefonos felvevő
1 * telefonkábel
1 * hálózati adapter

 

Telefonbeszélgetés rögzítése, felvétele, hívásrögzítés,hívásrögzítő

Analóg IP és ISDN hangrögzítés
Digitális hangrögzítés személyi számítógépen mp3 formátumba, ISDN vagy IP telefonról analóg vonalról, mikrofonról, diktafon funkció. Magyar nyelvű szoftverrel.


Mp3 hangrögzítő program + eszköz IP telefon és ISDN Analóg telefonkészülék esetén is, vagyis minden telefontípus hangrögzítésére alkalmas eszköz. Az összes telefon készüléknél a kézibeszélő és a telefon között hagyományos analóg csatlakozás található melyen keresztül megoldható a hangrögzítés. A hangrögzítéshez a Telefon vonal illesztőt a telefon és a kézibeszélő közé kell csatlakoztatni, az eszközből egy 3,5 feles jack csatlakozó kimenetet képez melyet hangkártyára diktafonra csatlakoztatva rögzíthetjük a beszélgetést bármilyen asztali készülékről.


- Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések
- Szerviz munka, bejelentések
- Ingatlanközvetítés
- Segélyhívások, segélykérések
- Ügyvédi irodák, hivatalok
- Fontosabb üzleti tárgyalások
- Telefonos marketing
- Telefonos interjúk készítésére


Mp3 recorderHang érzékeny felvétel indulás és leállítás.
Amennyiben a telefon vagy a mikrofon bemenetén egy bizonyos erõsségû bemeneti jel érkezik, a felvétel elindul. Ha a bejövõ jelszint leesik, a felvétel egy bizonyos idõ elteltével automatikusan leáll. (Ez általában 5-15 másodperc) A programban mindegyik állítható.

Automatikus könyvtár és fájlnév generálás dátum idõ alapján. (Minden felvétel külön hangfájlba rögzül), a fájl neve a felvétel indulásának idõpontja óra/perc/másodperc. Ezek a hangfájlok egy a dátumból generált könyvtárba kerülnek
(tehát minden egyes felvétel egy aznapi könyvtárba kerül a könnyebb átláthatóság
miatt.) A fõ tároló könyvtárat a felhasználó
adja meg, ez lehet akár hálózati meghajtó is. Ebben az esetben minden munkaállomás dolgozhat egy meghatározott könyvtárba.

Lehetõség van automatikus indítás beállítására. A program rendszerindításkor indul.

Spy üzemmód. Ha az automatikus indulás rendszerindításkor be van kapcsolva. Ezzel a funkcióval kiegészítve a hangfelvevõ program diszkréten a jobb alsó sarokban a tálcán a rendszerrel együtt egy kis ikonként indul, a hang érzékeny felvételi üzemmóddal teljesen diszkrét és láthatatlan.

A Spy üzemmódnál lehetõség van a felugró ablak beállítására, ez a funkció azt jelenti, hogy Spy üzemmódban felvétel esetén a program láthatóvá válik a rögzítés idejére.

Láthatatlan üzemmód. A spy üzemmód kiterjesztése. Ebben az esetben a program tökéletesen láthatatlanul indul el, betölti magát  a memóriába és ott láthatatlanul dolgozik. A felhasználó semmit sem lát a program tevékenységébõl, így zavartalanul folytathatja a munkáját.

A program mindig látszik. Amennyiben ez a beállítás be van kapcsolva akkor a program minden más alkalmazás elõtt látszani fog, az ablaka mindig aktív lesz.
Pl. egy szövegszerkesztõ program esetén is az elõtérben marad, ez akkor lehet hasznos, ha a felvett hanganyagot szeretnénk írásban rögzíteni. Nem kell váltogatni és keresgélni az ablakot.

Loggolás szövegfájlba. A programban beállítható minden felvétel esetén loggolás, bejegyzés (a naplo.log fájlba). A fájl az mp3 fájlok tároló mappájában hozza létre. Hálózati meghajtó esetén több program is rögzíthet egy helyre, ebben az esetben minden program egy log fájlba rögzít. (A loggolás tartalmazza a Windows felhasználó nevét, a gép hálózati nevét, a dátumot, idõt, a fájl nevét, helyét.

Információs tag-ek. A felvétel készítésekor a program feljegyzéseket generál magába az mp3 fájl fejlécébe. Ezek az információk késõbb is kiolvashatóak. Pl. a fájl lejátszásnál is megjelennek. Ezek a bejegyzések tartalmazzák a felvételt rögzítõ számítógép nevét, a Windows felhasználó nevét (artist), a dátumot és idõt (title), illetve a regisztráláskor megadott cégnevet (album). Ezek a bejegyzések a fájl információnál is megjelennek, sõt akár szerkeszthetõk is. Illetve lehetõség van elmenteni és további megjegyzést írni.

Idõzítés. Lehetõség van idõponttól idõpontig tartó felvételre. Akár napi ismétlõdéssel is. Tehát 8:00-16:00 automatikusan rögzít mindent a program. Ha be van kapcsolva a hang érzékeny üzemmód (a rendszerrel történõ indulás), akkor áramszünet vagy gépújraindítás esetén a felvél újraindul ha bemeneti jel érkezik a hangkártyára, és a megadott idõpontban ugyanúgy megáll.

Minõség. Alapvetõen három lehetõség van. Alacsony (ez telefonbeszélgetés esetén is érthetõ), Közepes (egy jó minõségû diktafonnak megfelelõ), és a legjobb (ez megközelítõleg cd-minõséget jelent). Az alacsony minõség esetén 1 órányi beszélgetést 3,6 MB területen tárol el. Tehát egy teljes munkanapi beszélgetés nem egészen 20-30 MB foglal a merevlemezen. Értelemszerûen a közepes és a legjobb  esetén a helyigény jóval nagyobb (duplázódik).

Forróbillentyûk
A forróbillentyûk használata. Nagyon hasznos abban az esetben, ha egy hangfelvételt szeretnénk lejegyezni, dokumentálni pl. egy szövegszerkesztõ programban. A lejátszás, egy billentyûkombinációval szüneteltethetõ vagy elindítható, vagy akár leállítható. Ha a program spy üzemmódban fut, vagy láthatatlanul, akkor is ugyanúgy vezérelhetõ. Így lehet pl. kilépni a láthatatlan üzemmódból.

A szoftver ára akciónkban csak most:  
17 000 ft +áfa helyett 15 000 ft + áfa/db, plusz postaköltség.
A
hangrögzítő programot itt töltheti le.

Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

Telefonbeszélgetések rögzítése, felvétele, hívásrögzítés


Digitális Mp3 hangrögzítő, recorder program (Magyar nyelvű) .  Digitális hangrögzítés személyi számítógépen mp3 formátumba mikrofonbemenetről, telefonról. (Mp3 hangrögzítő szoftver.)


A letölthetõ program segítségével, különbözõ minõségben veheti fel a beszélgetést, ennek függvényében egy 1 órányi beszélgetés alig 3,6 Mbhelyet foglal a merevlemezén.

Használható mikrofonnal diktafonként, vagy a telefonos eszközzel (így telefonvonalról vehetünk fel beszélgetést, de ehhez szükség van a hardverre is). Működik cb-rádióval 3,5 feles jack kimeneten, Audió cd-vel, Webrádióval is.

Hang érzékeny felvétel indulás és leállítás. Amennyiben a telefon vagy a mikrofon bemenetén egy bizonyos erõsségû bemeneti jel érkezik, a felvétel elindul. Ha a bejövõ jelszint leesik, a felvétel egy bizonyos idõ elteltével automatikusan leáll. (Ez általában 5-15 másodperc) A programban mindegyik állítható.

Automatikus könyvtár és fájlnév generálás dátum idõ alapján. (Minden felvétel külön hangfájlba rögzül), a fájl neve a felvétel indulásának idõpontja óra/perc/másodperc. Ezek a hangfájlok egy a dátumból generált könyvtárba kerülnek
(tehát minden egyes felvétel egy aznapi könyvtárba kerül a könnyebb átláthatóság
miatt.) A fõ tároló
könyvtárat a felhasználó
adja meg, ez lehet akár hálózati meghajtó is. Ebben az esetben minden munkaállomás dolgozhat egy meghatározott könyvtárba.

Lehetõség van automatikus indítás beállítására. A program rendszerindításkor indul.

Spy üzemmód. (Kém üzemmód) Ha az automatikus indulás rendszerindításkor be van kapcsolva. Ezzel a funkcióval kiegészítve a hangfelvevõ program szinte láthatatlanná válik a felhasználó számára. A jobb alsó sarokban a tálcán a rendszerrel együtt egy kis ikonként indul, a hang érzékeny felvételi üzemmóddal teljesen diszkrét és láthatatlan.
(Mikrofon vagy telefon esetén is használható.)

A Spy üzemmódnál lehetõség van a felugró ablak beállítására, (ez a funkció azt jelenti, hogy Spy üzemmódban felvétel esetén a program láthatóvá válik a rögzítés idejére.

Láthatatlan üzemmód. A spy üzemmód kiterjesztése. Ebben az esetben a program tökéletesen láthatatlanul indul el, betölti magát  a memóriába és ott láthatatlanul dolgozik. A felhasználó semmit sem lát a program tevékenységébõl.

A program mindig látszik. Amennyiben ez a beállítás be van kapcsolva akkor a program minden más alkalmazás elõtt látszani fog, az ablaka mindig aktív lesz.
Pl. egy szövegszerkesztõ program esetén is az elõtérben marad, ez akkor lehet hasznos, ha a felvett hanganyagot szeretnénk írásban rögzíteni. Nem kell váltogatni és keresgélni az ablakot.

Loggolás szövegfájlba. A programban beállítható minden felvétel esetén loggolás, bejegyzés (a naplo.log fájlba). A fájl az mp3 fájlok tároló mappájában hozza létre. Hálózati meghajtó esetén több program is rögzíthet egy helyre, ebben az esetben minden program egy log fájlba rögzít. (A loggolás tartalmazza a Windows felhasználó nevét, a gép hálózati nevét, a dátumot, idõt, a fájl nevét, helyét.

Információs tag-ek. A felvétel készítésekor a program feljegyzéseket generál magába az mp3 fájl fejlécébe. Ezek az információk késõbb is kiolvashatóak. Pl. a fájl lejátszásnál is megjelennek. Ezek a bejegyzések tartalmazzák a felvételt rögzítõ számítógép nevét, a Windows felhasználó nevét (artist), a dátumot és idõt (title), illetve a regisztráláskor megadott cégnevet (album). Ezek a bejegyzések a fájl információnál is megjelennek, sõt akár szerkeszthetõk is. Illetve lehetõség van elmenteni és további megjegyzést írni.

Idõzítés. Lehetõség van idõponttól idõpontig tartó felvételre. Akár napi ismétlõdéssel is. Tehát 8:00-16:00 automatikusan rögzít mindent a program. Ha be van kapcsolva a hang érzékeny üzemmód (a rendszerrel történõ indulás), akkor áramszünet vagy gépújraindítás esetén a felvél újraindul ha bemeneti jel érkezik a hangkártyára, és a megadott idõpontban ugyanúgy megáll.

Minõség. Alapvetõen három lehetõség van. Alacsony (ez telefonbeszélgetés esetén is érthetõ), Közepes (egy jó minõségû diktafonnak megfelelõ), és a legjobb (ez megközelítõleg cd-minõséget jelent). Az alacsony minõség esetén 1 órányi beszélgetést 3,6 MB területen tárol el. Tehát egy teljes munkanapi beszélgetés nem egészen 20-30 MB foglal a merevlemezen. Értelemszerûen a közepes és a legjobb  esetén a helyigény jóval nagyobb (duplázódik).

Forróbillentyûk
A forróbillentyûk használata. Nagyon hasznos abban az esetben, ha egy hangfelvételt szeretnénk lejegyezni, dokumentálni pl. egy szövegszerkesztõ programban. A lejátszás, egy billentyûkombinációval szüneteltethetõ vagy elindítható, vagy akár leállítható. Ha a program spy üzemmódban fut, vagy láthatatlanul, akkor is ugyanúgy vezérelhetõ. Így lehet pl. kilépni a láthatatlan üzemmódból.

A szoftver ára akciónkban csak most:  
12 000 ft +áfa helyett 10 000 ft + áfa/db, plusz postaköltség.
A
hangrögzítõ programotitt töltheti le.

Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

Telefonbeszélgetés rögzítése, felvétele, hívásrögzítés

Univerzális vezetékes hangrögzítő bármilyen típusú mobiltelefonhoz. Hangrögzítés számítógépen mp3 formátumban mobil telefonról, hívásrögzítés. (Szoftver + hardver)

Univerzális mobil telefon rögzítő interfész. Az eszköz nem csatlakozik közvetlenül a telefonra. Egy teljesen különálló headset melynek az egyik fele hagyományos hangszóró a másik fele pedig egy kis mikrofont tartalmaz. Amikor telefonál a fülébe teszi ezt az eszközt így mindkét fél hangja hallatszik és a 3,5 jack kimenetet rácsatlakoztatja egy diktafonra vagy a számítógép hangkártya bemenetére. Telefonáláskor a füléhez kell emelni a telefont és az eszközön található kis mikrofonok rögzítik mindkét fél hangját.

Rögzíthet vele közvetlenül számítógépre a speciális mp3 hangrögzítő programunkkal, vagy diktafon készülékre.


Hogyan csatlakoztassa az univerzális mobil rögzítőt
1.) csatlakoztatja a mobil hangrögzítőt jack kimenetét a felvevő eszközre.
2) Helyezze egy fülhallgató a füle mellé.
3.)Amikor beszélsz valakivel mobiltelefon, vagy telefonon, indítsa el a felvételt.


Bármilyen telefonkészülékkel és mobil telefon típussal együttműködik.

Telefonos hangrögzítés számítógép nélkül.

A fent említett hardvertípushoz(mobil headset, telefonos eszköz)lehetőség van digitális diktafon készüléket csatlakoztatni számítógép helyett.Mivel mindkét típus hagyományos 3,5 feles kimenettel rendelkezik, bármilyen kiskereskedelmben kapható digitális diktafonnal kompatibilis, amely rendelkezik mikrofon bemenettel. A legújabb típusú Digitális diktafonok hangra induló rögzítés funkcióval, illetve 17-36 órányi felvételi lehetőséggel, számítógépes USB csatlakozással rendelkeznek (legtöbbjük egy egyszerű PEN-drive hasonlít) Általában készüléktől függően mp3,wav,wma stb formátumokban rögzítenek.


(A diktafon nem tartozéka a terméknek.)

Az eszköz és a magyar nyelvű szoftver ára akciónkban csak most:  
12 500 ft +áfa helyett 10 000 ft + áfa/db, plusz postaköltség.
Az eszközhöz ajándékba járó
hangrögzítő programokatitt töltheti le.
(
csak az eszközzel együtt ingyenes)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket.

A 06(20) 343-6623 számon.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!

Sokcsatornás digitális hangrögzítés személyi számítógépen wav formátumba, telefonról analóg vonalról, cb rádióról, mikrofonról, mobiltelefonról. (Hardver és szoftver.)

A t elefonon folytatott kommunikáció manapság minden cég működésének alapfeltétele. Előfordulhat, hogy olyan létfontosságú információk hangzanak el, amelyek később is hasznosnak bizonyulhatnak, ezek rögzítésére kínál megoldást a termékünk.

Ezzel az eszközzel és a hozzátartozó PC oldali programmal lehetősége van a teljes cég, vagy részleg telefonbeszélgetések archiválására digitalizálására személyi számítógépén, wav formátumban.

Paraméterek
Magasság: 8 cm
Szélesség: 20 cm
Hosszúság: 26,5 cm
Áramfelvétel: DC 6V, 300mA max.
Bemenet: DC 6V, 4 db Telefon aljzat, 4 db 3,5 jack
Kimenet: USB, 4 db Telefon.
Mintavételezés: 8 khz, (Mono)
Fájlformátum: wav

Alkalmas kis és középvállalkozások részére.

- Ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések
- Szerviz munka, bejelentések
- Ingatlanközvetítés
- Segélyhívások, segélykérések
- Ügyvédi irodák, hivatalok
- Fontosabb üzleti tárgyalások
- Telefonos marketing
- Telefonos interjúk készítésére

Többcsatornás, sokcsatornás eszközeink.

Tulajdonságok:
Négy vagy nyolc analóg vonal, vagy bármely audió bemenet rögzítése automatikusan.
Opciók: Vonalkapcsoláskor automatikus üdvözlő szöveg, hangbemondás.
Hangfelvételi funkció aktiválása telefonkészülékről manuálisan, bármely gomb, vagy gombok segítségével. Telefonszám felismerés, regisztrálás adatbázisba.


Mind a  négy csatorna rendelkezik 3,5 feles jack bemenettel is, ami használható lehet Cb rádió vagy Mobiltelefon, mikrofon bemenet rögzítésére is. Ehhez persze az kell, hogy azon a csatornán ne legyen egyszerre két rögzítés. Tehát egyszerre vagy az egyik vagy a másik bemenetet használható.

A rögzítés formátuma jelenleg wav formátum.

A mintavételezés 8 khz, (Mono), ami a telefonvonalhoz elegendő, és így viszonylag kisebb lesz a hangfájlok mérete.
A jelenlegi méret: 1 perc kb 1 Mb helyet foglal a merevlemezen.

Az eszközhöz szükség van egy számítógépre feltelepített operációs rendszerrel és működő USB csatakozóval.
A fent említett számítógépre kerül a program oldali rész ami az eszköz által küldött felvételi adatokat dolgozza fel és állítja össze a kész hangfájllá. (ez a folyamat természetesen automatikus) Amint bejön a hívás elindul a rögzítés.

A felépítése:
Az eszköz USB bemeneten csatlakozik a számítógépre, a négy bemenetre négy analóg bejövő vonalat lehet csatlakoztatni, (vagy audió bemenetet) , illetve az ebből továbbmenő csatlakozókat a telefonközpontba csatlakoztatni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken.

A 06(20) 343-6623 számon.
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készséggel állunk rendelkezésére!

Legyen Ön is a partnerünk!